‘Ασκηση & διατροφικές διαταραχές στο Lockdown

Στην προηγούμενη καραντίνα, παρατηρήθηκε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συμπεριφέρθηκαν με δυο διαφορετικούς τρόπους σχετικά με το βάρος τους.

Είτε βελτίωσαν την σωματική τους κατάσταση, είτε αυτή χειροτέρεψε προσθέτοντας αρκετό βάρος.

Είναι στα σχέδιά σου είναι να βγεις καλύτερος/η (τουλάχιστον σωματικά) από αυτή τη νέα κατάσταση εγκλεισμού; Θα σου συστήσουμε να έχεις και μία καθημερινή φυσική δραστηριότητα παράλληλα με τη σωστή διατροφή σου.

Πήγαινες σε γυμναστήριο;

Αν ανήκεις στην ομάδα των συνανθρώπων μας που γυμναζόταν σε οργανωμένο χώρο άσκησης και έχει αναστείλει τη λειτουργία του ή έχεις μία διαταραγμένη σχέση με το φαγητό, το www.diatrofi.gr μπορεί να σε βοηθήσει.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών και μέχρι να επανέλθεις στον αγαπημένο σου χώρο, μπορείς να έρθεις σε επαφή με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής & αποφοίτους της εκπαίδευσης Master Practitioner in Eating Disorders. Είναι όλοι τους πρόθυμοι και διαθέσιμοι να σχεδιάσουν μαζί σου το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης μέχρι να περάσουν οι παράξενες μέρες.

Το κόστος κάθε συνεδρίας ή των συνεδριών που θα χρειαστείς θα το συζητήσεις με τον γυμναστή που θα επιλέξεις. Σου εγγυόμαστε ότι όποιον κι αν επιλέξεις, κάθε πρόταση και κάθε σύσταση θα γίνει με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες που έχει ένα άτομο που έχει μια διαταραγμένη σχέση με το φαγητό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση εμπιστεύσου έναν επαγγελματία Καθηγητή Φυσικής Αγωγής που μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα το προσωπικό σου πρόγραμμα άσκησης.

Στοιχεία επικοινωνίας διαθέσιμων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Θοδωρής Σημάδης: fb.com/simadis.theodore, email thedore.simadis@gmail.com, Viber 6936979629

Δημήτρης Βουδούρης: www.healthex.gr

Λίνα Μούστρη: email: lina-mstr@hotmail.com

Νένα Ανεστοπούλου: fb.com/nenou, email: nenalesmillshellas@gmail.com, +30 6944154393, Instagram: nenafitness

Δήμητρα Ζώη: fb.com/dimitra.zoi.18, email: dimitrazoi@hotmail.com

Ζηνοβία Τσιγαρίδου: email: zinoviamovement@gmail.com

Νίκος Μαλλιαράκης: fb.com/mylifegymires, email: mylifegymires@hotmail.com

Πηγή neadiatrofis.gr