Δωρεάν Webinar «Επιστροφή στις προπονήσεις με σωστή διατροφή»

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ιωάννα Κοντελέ διοργανώνει δωρεάν webinar την Παρασκευή 7 Μαΐου στις 19:00 με θέμα «Επιστροφή στις προπονήσεις με σωστή διατροφή».

Η Ιωάννα Κοντελέ είναι πρώην πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής & τραμπολίνο καθώς και εκπαίδευτρια στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών.

Αθλητική διατροφή – Πολύτιμο εργαλείο για την ιδανική απόδοση

Καθώς πλησιάζει η επανέναρξη των προπονήσεων, μαζί με την επαναφορά της φυσικής κατάστασης όλοι οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει να φροντίσουν ξανά και τη διατροφή τους.

Η ισορροπία, η ποικιλία και τα θρεπτικά συστατικά των τροφών θα βοηθήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις απαιτήσεις της προπόνησης που συνεχώς θα αυξάνονται μέχρι να φτάσουν στα ιδανικά επίπεδα.

Στο σεμινάριο θα:

  • δοθούν πρακτικές συμβουλές διατροφής
  • περιγραφούν οι σωστές μέθοδοι για τον έλεγχο του βάρους
  • συζητηθεί ο ρόλος του προπονητή γυμναστικής σε αυτό το ευαίσθητο θέμα

Το webinar απευθύνεται πρωτίστως στους προπονητές γυμναστικής καθώς και σε αθλητές-αθλήτριες και στους γονείς τους. Η συμμετοχή – παρακολούθηση είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής “Zoom” και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα στοιχεία σύνδεσης:

Παρασκευή 07/05 19:00-21:00

Πηγή neadiatrofis.gr