Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και δεκάδες σκάγια-Τώρα το σκυλάκι ζει ευτυχισμένο με την νέα του οικογένεια

Η Τάμι, ένα αξιολάτρευτο ριτρίβερ 9 μηνών, μεταφέρθηκε τον περασμένο μήνα σε κέντρο περίθαλψης του Τέξας υποφέροντας πολλαπλούς τραυματισμούς. Είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο και το σώμα της ήταν γεμάτο με δεκάδες σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Συγκεκριμένα η ακτινογραφία έδειξε 70 σκάγια και οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να επιδιορθώσουν το κάταγμα που είχε προκληθεί στην λεκάνη της.

Μετά από ένα μήνα αποκατάστασης με την βοήθεια ανάδοχης οικογένειας, το κέντρο περίθαλψης προσπάθησε να βρει μόνιμο σπίτι για την Τάμι και τα κατάφερε.

Στις 10 Δεκεμβρίου μια τετραμελής οικογένεια καλωσόρισε το γλυκύτατο κουτάβι στο σπίτι της. Η οικογένεια, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αποφάσισε να υιοθετήσει το σκυλάκι την παραμονή γενεθλίων του πρόσφατα αδικοχαμένου γιου της.

«Όταν είδαμε την Τάμι καταλάβαμε αμέσως ότι ήταν το σωστό σκυλάκι για μας» δήλωσε η οικογένεια. «Στο καταφύγιο ήταν ντροπαλή αλλά μόλις φτάσαμε σπίτι τα πράγματα άλλαξαν».

Η Τάμι προσαρμόζεται καλά στο νέο της περιβάλλον και η οικογένεια κάνει ό, τι μπορεί για να την βοηθήσει να ανακτήσει την δύναμη της και να μπορέσει να κινηθεί ξανά χωρίς πρόβλημα.

«Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά είναι σαν να ήταν γραφτό» δήλωσε ένα μέλος της οικογένειας. «Με την Τάμι στο σπίτι είναι σαν να επέστρεψε ένα μικρό κομμάτι από την γλυκιά παρουσία του γιού μας».

Do you remember Tammi that was shot with more than 70 shotgun pellets? She found her perfect family <3, and her story…

Δημοσιεύτηκε από San Antonio Humane Society στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Πηγή in.gr